Візитівка ресторану – Pinza Romana. Це авторська страва, придумана пінцайоло в п'ятому поколінні, вихідця з однієї з найстаріших родин пекарів Риму - Corrado Di Marco. Родина Di Marco є партнерами Моніки. Борошно та дріжджі для приготування пінци ми отримуємо прямо з Риму. Головне - до складу Pinza Romana входить 3 види борошна: рисове, соєве, пшеничне та італійські дріжджі віком понад 5-ти років.
Тісто для пінци дозріває від 48 до 72 годин. Через унікальний мікс борошна Pinza Romana виходить низькокалорійною, з мінімальним вмістом глютену і легко засвоюється. Результат: хрустка золотава скоринка і ніжне всередині тісто з великою кількістю начинки - ідеальна Pinza Romana.
Кожен день ми вручну готуємо Pasta Fresca за класичним рецептом міста Болонья з борошна Semola Molino.
Дизайн ресторану виконано студією Belenko, у традиційному італійському стилі. Увагу привертають безліч елементів - антикварні дзеркала та меблі, мармурова барна стійка, а при вході в ресторан гостей зустрічає люстра з 365 келихів для вина - по одному на кожен день року!