Меню
Наша iсторiя

Take Five Hospitality Group

– на ринку гостинності вже більш, ніж десять років. За цей час ми встигли зарекомендувати себе як надійний партнер з командою справжніх фахівців. Кожного дня ми даруємо неповторні враження та незабутні емоції, залишаючись компанією №1 в серцях наших гостей в Одесі.

Головна місія компанії - кожного дня ми робимо життя наших гостей
смачнішим та щасливішим!

На сьогоднішній день в структуру компанії входять 14 концептуальних ресторанів:
8 ресторанів грузинської кухні «Хінкальня»
2 кримськотатарські кафе «Крим»
кримськотатарський ресторан «Хаджибей»
італійський ресторан «Monica Pinza Pasta Bar»
грецький ресторан «Nikos»,
«Чорноморка» – 2 рибні ресторани
«Мамалига» – ресторан бессарабської кухні
а також 2 готелі: Geneva Park Hotel і Premier Geneva Hotel.
Geneva Park Hotel
Першим проектом компанії став міні-готель "Geneva Park", відкритий у 2010 році у тихому центрі Одеси.
Geneva Park Hotel
Дизайн всіх 13 кімнат готелю виконаний з використанням екологічних матеріалів- бавовни, льону, каміння та деревини. Колорит одеського подвір’я, де розташований "Geneva Park" , дозволяє відчути дух Одеси, усамітнитися у тихому та спокійному центрі міста, подалі від гомону.
Premier Geneva Hotel
Після успіху готелю Geneva Park серед гостей міста з'явилася ідея розширення мережі, і вже у 2014 році відкривається новий готель у центрі міста, на вулиці Єврейській – Premier Geneva Hotel.

38 номерів, простора конференц-зала та власний ресторан у короткий термін роблять готель привабливим місцем для бізнес мандрівників, а також улюбленим місцем відпочинку для гостей Одеси.

У 2016 році Premier Geneva Hotel отримує 2 цілком заслужені нагороди - від International Hospitality Award – The best mini hotel та Traveller’s Choice
від Tripadvisor.
Хінкальня
Навесні 2015-го року в Аркадії на березі моря відкривається перший ресторан "Браття Гриль" (згодом "Море Гриль"), а в листопаді цього ж року на вулиці Дерибасівська відкривається ще один ресторан "Браття Гриль", який пізніше, у 2020 році, перетвориться на "Хінкальню"
Розвиток ресторанів та франшизи Хінкальня
У 2016 році відкривається перший ресторан «Хінкальня» на Буніна
У березні 2017 року відкривається «Хінкальня» у парку ім. Горького
Влітку 2017 року відкривається «Хінкальня» на вул. Корольова, що у 2023 переміститься в нову локацію у садибі
У 2017 році – відкриття «Хінкальня» на Ланжероні
У 2018 році відкриття «Хінкальня» в Аркадії
У 2019 році «Хінкальня» на селищі Котовського
У 2020 року «Хінкальня» на проспекті Шевченка
Влітку 2023 року відкрилися два нових ресторани «Хінкальня» у садибі на Корольова та «Хінкальня» на Ланжероні у новій локаціїї
Хаджибей та Крим
Хаджибей - перший кримськотатарський ресторан в Одесі, розташований в історичному центрі міста, відчинив свої двері для гостей 19 жовтня 2018 року.

У нашому ресторані ми шануємо традиції кухні кримських татар та готуємо за домашніми національними рецептами: чебуреки та янтики, соковиті шашлики та кебаби, ароматний плов, манти та сарму.
Крим
Через вісім місяців успішної роботи ресторану "Хаджибей", 4 липня 2019 року відкрилося кафе "Крим" в Аркадії, яке працює з перших квітневих променів сонця до листопада. На вас чекають: відкриті тераси з мальовничим краєвидом прямо на Чорне море, крик чайок та шум морських хвиль у команді з найсмачнішою кримськотатарською кухнею та одеською гостинністю.

У червні 2020 року відкрився ще один побратим мережі кафе «Крим» на житловому масиві Котовського. Автентичність закладу в дуеті з традиційними стравами кримських татар вражає та захоплює своїх гостей кожного дня!
Monica Pinza Pasta BAR
Двері нашого ресторану відчинились 25 травня 2019 року. Вже з перших днів стало зрозуміло: Monica - це кохання на все життя!


Візитівка ресторану – Pinza Romana. Це авторська страва, придумана пінцайоло в п'ятому поколінні, вихідця з однієї з найстаріших родин пекарів Риму - Corrado Di Marco. Родина Di Marco є партнерами Моніки. Борошно та дріжджі для приготування пінци ми отримуємо прямо з Риму. Головне - до складу Pinza Romana входить 3 види борошна: рисове, соєве, пшеничне та італійські дріжджі віком понад 5-ти років.

Тісто для пінци дозріває від 48 до 72 годин. Через унікальний мікс борошна Pinza Romana виходить низькокалорійною, з мінімальним вмістом глютену і легко засвоюється. Результат: хрустка золотава скоринка і ніжне всередині тісто з великою кількістю начинки - ідеальна Pinza Romana.
Кожен день ми вручну готуємо Pasta Fresca за класичним рецептом міста Болонья з борошна Semola Molino.

Дизайн ресторану виконано студією Belenko, у традиційному італійському стилі. Увагу привертають безліч елементів - антикварні дзеркала та меблі, мармурова барна стійка, а при вході в ресторан гостей зустрічає люстра з 365 келихів для вина - по одному на кожен день року!

Nikos
Новий концептуальний ресторан у серці міста, відчинив свої двері 10 липня 2021 року.
Nikos – це ніби велика грецька сім'я, готова завжди прийняти, вислухати, нагодувати та подарувати своє кохання кожному гостю.
Ресторан з грецькою душею та одеською гостинністю, особливістю якого є автентичні рецепти, відмінна якість продуктів та справжні грецькі вина. Мезедес, гірос і кефтедес, морепродукти, ароматні пенірлі зі справжньої дров’яної печі, в компанії з високим рівнем сервісу - не залишать байдужим нікого з гостей!

В жовтні 2022 року ресторан Nikos здобув перемогу за найкращий дизайн від студії Belenko, посівши перше місце в одному з найпрестижніших конкурсів світу “Restaurant & Bar Design Awards” серед європейських закладів.
Чорноморка Літо
У червні 2022 року в Аркадії відкрився сезонний рибний ресторан «Чорноморка».
В меню - риба та морепродукти з усього світу: від дністровських карасів до норвезького лосося, устриць, чорноморських мідій і рапанів.


Відкриті тераси з видом на Чорне море, крики чайок над головою, морський бриз, манливі аромати готових страв, дзвін келихів з ігристим - все це чекає на кожного гостя Черноморки!

Чорноморка на Європейській площі
26 квітня 2024 року Чорноморка на Європейській площі відкрила свої двері і радісно почала приймати гостей, пригощаючи цілою ванною устриць та десятками літрів просекко!
Серце ресторану – вітрина – де кожен гість може вибрати саме ту рибку, ту креветку, яка на нього подивиться.
Інтер'єр шаленої краси, зі стелею з “луски”, в якому вдалося зберегти історичну особливість будівель старої Одеси - стіни та арки з ракушняка, приваблює погляд гостей та тішить кожною продуманою деталлю.
Хінкальня у садибі на Корольова
У травні 2023 року у садибі на вулиці Академіка Корольова свої двері відчинив новий
ресторан «Хінкальня»
Затишні альтанки, зелена квітуча територія, невеликий водоспад, в компанії з найсмачнішою грузинськю кухнею - створюють атмосферу комфорту та справжньої грузинської гостинності.

Хінкальня на Ланжероні
Після шести років постійного росту та розвитку, у червні 2023 року на березі Чорного моря свої двері відчинив ресторан Хінкальня у новій локації Ланжероні.

Неймовірно зелена велика територія, чудовий вид на море, затишна атмосфера, декілька поверхів з літніми терасами, просторі зали - все це ми створили для комфорту і насолоди наших дорогих гостей.
Мамалига
17 травня 2024 року, довгоочікуваний, справжній бессарабський ресторан “Мамалига” почав привітно зустрічати своїх гостей.
Інтер'єр закладу вражає з перших секунд - кілометри виноградної лози, сплетеної протягом 5 місяців, найбільша в Україні колекція глечиків (більше 1000 штук), десятки традиційних молдавських килимів, вражаюча люстра з муранського скла, 30 тонн старовинного дерева, столи зі справжнього дуба - все це створене відомим дизайнером Денисом Беленко, натхненне Бессарабією.

Традиційні мамалига, вертути, плачинди та багато інших страв безсарабської кухні тепер у самому центрі Одеси, радують, дивують, нагадують про дитинство та родину.
Чекаємо на вас у наших закладах!
Нашi контакти
Хочеш стати частиною команди Take Five - заповнюй форму або дзвони за телефоном:
+38 (093) 070–39–31
hr@takefive.com.ua
Нонна HR-director
Одеса, Україна

© All Rights Reserved. Acme Inc.