Меню
Наша iсторiя

Take Five Hospitality Group

– на ринку гостинності вже більш, ніж десять років. За цей час ми встигли зарекомендувати себе як надійний партнер з командою справжніх фахівців. Кожного дня ми даруємо неповторні враження та незабутні емоції, залишаючись компанією №1 в серцях наших гостей в Одесі.

Головна місія компанії - кожного дня ми робимо життя наших гостей
смачнішим та щасливішим!

На сьогоднішній день в структуру компанії входять 15 концептуальних ресторанів:
8 ресторанів грузинської кухні «Хінкальня»
3 кримськотатарські кафе «Крим»
кримськотатарський ресторан «Хаджибей»
італійський ресторан «Monica Pinza Pasta Bar»
грецький ресторан «Nikos»,
«Чорноморка» – 2 рибні ресторани
«Мамалига» – ресторан бессарабської кухні
а також 2 готелі: Geneva Park Hotel і Premier Geneva Hotel.
Geneva Park Hotel
Першим проектом компанії став міні-готель "Geneva Park", відкритий у 2010 році у тихому центрі Одеси.
Geneva Park Hotel
Дизайн всіх 13 кімнат готелю виконаний з використанням екологічних матеріалів- бавовни, льону, каміння та деревини. Колорит одеського подвір’я, де розташований "Geneva Park" , дозволяє відчути дух Одеси, усамітнитися у тихому та спокійному центрі міста, подалі від гомону.
Premier Geneva Hotel
Після успіху готелю Geneva Park серед гостей міста з'явилася ідея розширення мережі, і вже у 2014 році відкривається новий готель у центрі міста, на вулиці Єврейській – Premier Geneva Hotel.

38 номерів, простора конференц-зала та власний ресторан у короткий термін роблять готель привабливим місцем для бізнес мандрівників, а також улюбленим місцем відпочинку для гостей Одеси.

У 2016 році Premier Geneva Hotel отримує 2 цілком заслужені нагороди - від International Hospitality Award – The best mini hotel та Traveller’s Choice
від Tripadvisor.
Хінкальня
Навесні 2015-го року в Аркадії на березі моря відкривається перший ресторан "Браття Гриль" (згодом "Море Гриль"), а в листопаді цього ж року на вулиці Дерибасівська відкривається ще один ресторан "Браття Гриль", який пізніше, у 2020 році, перетвориться на "Хінкальню"
Розвиток ресторанів та франшизи Хінкальня
У 2016 році відкривається перший ресторан «Хінкальня» на Буніна
У березні 2017 року відкривається «Хінкальня» у парку ім. Горького
Влітку 2017 року відкривається «Хінкальня» на вул. Корольова, що у 2023 переміститься в нову локацію у садибі
У 2017 році – відкриття «Хінкальня» на Ланжероні
У 2018 році відкриття «Хінкальня» в Аркадії
У 2019 році «Хінкальня» на селищі Котовського
У 2020 року «Хінкальня» на проспекті Шевченка
Влітку 2023 року відкрилися два нових ресторани «Хінкальня» у садибі на Корольова та «Хінкальня» на Ланжероні у новій локаціїї
Хаджибей та Крим
Хаджибей - перший кримськотатарський ресторан в Одесі, розташований в історичному центрі міста, відчинив свої двері для гостей 19 жовтня 2018 року.

У нашому ресторані ми шануємо традиції кухні кримських татар та готуємо за домашніми національними рецептами: чебуреки та янтики, соковиті шашлики та кебаби, ароматний плов, манти та сарму.
Крим
Через вісім місяців успішної роботи ресторану "Хаджибей", 4 липня 2019 року відкрилося кафе "Крим" в Аркадії, яке працює з перших квітневих променів сонця до листопада. На вас чекають: відкриті тераси з мальовничим краєвидом прямо на Чорне море, крик чайок та шум морських хвиль у команді з найсмачнішою кримськотатарською кухнею та одеською гостинністю.

У червні 2020 року відкрився ще один побратим мережі кафе «Крим» на житловому масиві Котовського. Автентичність закладу в дуеті з традиційними стравами кримських татар вражає та захоплює своїх гостей кожного дня!
Monica Pinza Pasta BAR
Двері нашого ресторану відчинились 25 травня 2019 року. Вже з перших днів стало зрозуміло: Monica - це кохання на все життя!


Візитівка ресторану – Pinza Romana. Це авторська страва, придумана пінцайоло в п'ятому поколінні, вихідця з однієї з найстаріших родин пекарів Риму - Corrado Di Marco. Родина Di Marco є партнерами Моніки. Борошно та дріжджі для приготування пінци ми отримуємо прямо з Риму. Головне - до складу Pinza Romana входить 3 види борошна: рисове, соєве, пшеничне та італійські дріжджі віком понад 5-ти років.

Тісто для пінци дозріває від 48 до 72 годин. Через унікальний мікс борошна Pinza Romana виходить низькокалорійною, з мінімальним вмістом глютену і легко засвоюється. Результат: хрустка золотава скоринка і ніжне всередині тісто з великою кількістю начинки - ідеальна Pinza Romana.
Кожен день ми вручну готуємо Pasta Fresca за класичним рецептом міста Болонья з борошна Semola Molino.

Дизайн ресторану виконано студією Belenko, у традиційному італійському стилі. Увагу привертають безліч елементів - антикварні дзеркала та меблі, мармурова барна стійка, а при вході в ресторан гостей зустрічає люстра з 365 келихів для вина - по одному на кожен день року!

Nikos
Новий концептуальний ресторан у серці міста, відчинив свої двері 10 липня 2021 року.
Nikos – це ніби велика грецька сім'я, готова завжди прийняти, вислухати, нагодувати та подарувати своє кохання кожному гостю.
Ресторан з грецькою душею та одеською гостинністю, особливістю якого є автентичні рецепти, відмінна якість продуктів та справжні грецькі вина. Мезедес, гірос і кефтедес, морепродукти, ароматні пенірлі зі справжньої дров’яної печі, в компанії з високим рівнем сервісу - не залишать байдужим нікого з гостей!

В жовтні 2022 року ресторан Nikos здобув перемогу за найкращий дизайн від студії Belenko, посівши перше місце в одному з найпрестижніших конкурсів світу “Restaurant & Bar Design Awards” серед європейських закладів.
Чорноморка Літо
У червні 2022 року в Аркадії відкрився сезонний рибний ресторан «Чорноморка».
В меню - риба та морепродукти з усього світу: від дністровських карасів до норвезького лосося, устриць, чорноморських мідій і рапанів.


Відкриті тераси з видом на Чорне море, крики чайок над головою, морський бриз, манливі аромати готових страв, дзвін келихів з ігристим - все це чекає на кожного гостя Черноморки!

Чорноморка на Європейській площі
26 квітня 2024 року Чорноморка на Європейській площі відкрила свої двері і радісно почала приймати гостей, пригощаючи цілою ванною устриць та десятками літрів просекко!
Серце ресторану – вітрина – де кожен гість може вибрати саме ту рибку, ту креветку, яка на нього подивиться.
Інтер'єр шаленої краси, зі стелею з “луски”, в якому вдалося зберегти історичну особливість будівель старої Одеси - стіни та арки з ракушняка, приваблює погляд гостей та тішить кожною продуманою деталлю.
Хінкальня у садибі на Корольова
У травні 2023 року у садибі на вулиці Академіка Корольова свої двері відчинив новий
ресторан «Хінкальня»
Затишні альтанки, зелена квітуча територія, невеликий водоспад, в компанії з найсмачнішою грузинськю кухнею - створюють атмосферу комфорту та справжньої грузинської гостинності.

Хінкальня на Ланжероні
Після шести років постійного росту та розвитку, у червні 2023 року на березі Чорного моря свої двері відчинив ресторан Хінкальня у новій локації Ланжероні.

Неймовірно зелена велика територія, чудовий вид на море, затишна атмосфера, декілька поверхів з літніми терасами, просторі зали - все це ми створили для комфорту і насолоди наших дорогих гостей.
Кафе Крим на Академіка Корольова
22 грудня 2023 року відчинилися двері кафе кримськотатарської кухні "Крим" на Академіка Корольова 94.

Атмосфера сімейнного затишку, найсмачніша кримськотатарська кухня, гостинне обслуговування, місце, де кожен гість - частина нашої великої родини. Створюємо незабутні моменти разом, ділячись радістю і смаком унікальної кримськотатарської культури!
Мамалига
17 травня 2024 року, довгоочікуваний, справжній бессарабський ресторан “Мамалига” почав привітно зустрічати своїх гостей.
Інтер'єр закладу вражає з перших секунд - кілометри виноградної лози, сплетеної протягом 5 місяців, найбільша в Україні колекція глечиків (більше 1000 штук), десятки традиційних молдавських килимів, вражаюча люстра з муранського скла, 30 тонн старовинного дерева, столи зі справжнього дуба - все це створене відомим дизайнером Денисом Беленко, натхненне Бессарабією.

Традиційні мамалига, вертути, плачинди та багато інших страв безсарабської кухні тепер у самому центрі Одеси, радують, дивують, нагадують про дитинство та родину.
Чекаємо на вас у наших закладах!
Нашi контакти
Хочеш стати частиною команди Take Five - заповнюй форму або дзвони за телефоном:
+38 (093) 070–39–31
hr@takefive.com.ua
Нонна HR-director
Одеса, Україна

© All Rights Reserved. Acme Inc.